Кошик
1235 відгуків
Ми працюємо! Відправки по буднях!Графік роботи тут
+380981292661
+380 (98) 129-26-61
+380 (98) 129-26-61
Интернет-магазин
+380 (93) 013-74-06
Интернет-магазин
+380 (96) 461-09-35
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Какао-масло Mycryo (микрио) Barry Callebaut, 50 гр.

В наявностіКод: МКБ

65 грн/упаковка

Какао-масло Mycryo (микрио) Barry Callebaut, 50 гр.
Какао-масло Mycryo (микрио) Barry Callebaut, 50 гр.
65 грн/упаковка
В наявності
  • +380 (98) 129-26-61 +380 (98) 129-26-61 Интернет-магазин
  • +380 (93) 013-74-06 Интернет-магазин
  • +380 (96) 461-09-35 Магазин г. Днепр
  • +380 (98) 129-26-61 +380 (98) 129-26-61 Интернет-магазин
  • +380 (93) 013-74-06 Интернет-магазин
  • +380 (96) 461-09-35 Магазин г. Днепр
  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

100% натуральне какао-масло у вигляді микропорошка.

Mycryo™ - 100% натуральний інгредієнт, це натуральне какао-масло у вигляді порошку. Справжня революція для темперування. Лише до 2% Mycryo™, додані до розтопленого шоколаду, відокремлюють необхідну кількість стабільних кристалів для отримання шоколаду потрібної прекристаллизации. Більш того, завдяки додатковому вмістом какао-масла шоколад отримує додатковий блиск і дзвінкий тріск.

Рекомендації по темперування з какао маслом Микрио:

1. Нагріти шоколад до 40-45 градусів, температура від кольору шоколаду не залежить. Головне какао розтопити масло в складі шоколаду.

2. Залиште шоколад остигати при кімнатній температурі до 34°C (для темного шоколаду) або до 33°C (для молочного, білого або кольорового шоколаду). Але можна прискорити процес і додасть трохи каллет в розтоплений шоколад, відсотків 10%, потрібно просто остудити до зазначеної у п. 1. температури. Таким чином, значно скоротите час охолодження маси. І уникнете застигання шоколаду на краях кухля.

3.       В остывший шоколад (33-34 °C) добавьте 1% Микрио из расчета 10 г/1 кг шоколада.

4.       Хорошо вымешайте, до полного растворения масла. На этом этапе пойдет быстрая потеря температуры, т.к. будут образовываться кристаллы Бетта, и запустится процесс построения той самой кристаллической решетки от которой столько всего зависит.

5.       Шоколад готов к работе

Упаковка! Не заводская. Какао-масло расфасована в зип-пакеты с указанием сроков годности.

Характеристики
Основні
Виробник Barry Callebaut
Країна виробник Бельгія
Вага 50 г
Склад 100% какао-масло.
  • Ціна: 65 грн/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner