Кошик
1156 відгуків
Самовивіз: Пн.-Чт.10-19! Пт.10-17! Сб.10-14! Нд. - вихідний!
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Шоколад молочний (діаманти) 31% Master Martini (100 гр.)

В наявностіКод: М31

29 грн./упаковка

Шоколад молочний (діаманти) 31% Master Martini (100 гр.)
Шоколад молочний (діаманти) 31% Master Martini (100 гр.)
29 грн./упаковка
В наявності
  • +380 показати номер +380981292661 Интернет-магазин
  • +380930137406 Интернет-магазин
  • +380964610935 Магазин г. Днепр
  • +380 показати номер +380981292661 Интернет-магазин
  • +380930137406 Интернет-магазин
  • +380964610935 Магазин г. Днепр
  • +380981292661Интернет-магазин
    +380930137406Интернет-магазин
    +380964610935Магазин г. Днепр
    Менеджер
    УкраїнаДніпропетровська областьДніпроул. Короленко 17
    +380981292661
    +380981292661
  • Умови повернення та обміну

    Компанія здійснює повернення та обмін цього товару відповідно до вимог законодавства.

    Терміни повернення

    Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості).

    Зворотна доставка товарів здійснюється за домовленістю.

    -Повернення або обмін товару можливий при розтині його на пошті, і повідомлення про це в робочий час магазину, Пн.-Чт. з 10.00 до 19.00. Пт. з 10 до 17. - Ми завжди намагаємося іти на зустріч клієнту, і беремо відповідальність за свої недоліки.

  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральний шоколад - це високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.

Використовується для приготування цукерок, глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусов, десертів, а також для приготування шоколадних прикрас.

Темперирование шоколаду ручним способом:

  • Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до однорідного стану.
  • Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
  • Зібрати шоколад з мармуру в ємність з остиглої частиною 1/4 шоколаду.
  • Перемішати до температури 30-32 °С.

Рекомендації при темперування:

  • Під час темперування – шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
  • Під час темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
  • При роботі з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті і сухі інструменти та посуд.
  • Для темперування треба брати не менше 1 кг шоколаду.
Характеристики
Основні
Виробник   Master Martini
Тип шоколаду Молочний
Вага 100 г
Країна виробник Італія
Додатково
Склад цукор, масло-какао, сухе незбиране молоко, какао-маса, емульгатор (Е322-соняшниковий лецитин), екстракт ванілі. Вміст сухого залишку какао: мінімум 31%.
  • Ціна: 29 грн./упаковка