Кошик
1156 відгуків
Самовивіз: Пн.-Чт.10-19! Пт.10-17! Сб.10-14! Нд. - вихідний!
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Сублімований апельсин (порошок), 50 гр.

В наявностіКод: ПА50

120 грн.

Сублімований апельсин (порошок), 50 гр.
Сублімований апельсин (порошок), 50 гр.
120 грн.
В наявності
  • +380 показати номер +380981292661 Интернет-магазин
  • +380930137406 Интернет-магазин
  • +380964610935 Магазин г. Днепр
  • +380 показати номер +380981292661 Интернет-магазин
  • +380930137406 Интернет-магазин
  • +380964610935 Магазин г. Днепр
  • +380981292661Интернет-магазин
    +380930137406Интернет-магазин
    +380964610935Магазин г. Днепр
    Менеджер
    УкраїнаДніпропетровська областьДніпроул. Короленко 17
    +380981292661
    +380981292661
  • Умови повернення та обміну

    Компанія здійснює повернення та обмін цього товару відповідно до вимог законодавства.

    Терміни повернення

    Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості).

    Зворотна доставка товарів здійснюється за домовленістю.

    -Повернення або обмін товару можливий при розтині його на пошті, і повідомлення про це в робочий час магазину, Пн.-Чт. з 10.00 до 19.00. Пт. з 10 до 17. - Ми завжди намагаємося іти на зустріч клієнту, і беремо відповідальність за свої недоліки.

  
  
  
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сублімати завдяки технологічним особливостям обробки, зберігає в собі всі якості свіжої ягоди. Сублімація виводить вологу з ягід, залишаючи в них до 96% корисних вітамінів і мікроелементів.

Сублімована ягода може зберігатися протягом тривалого часу (до 2 років) без втрати поживних властивостей, не містить ніяких консервантів, барвників і ароматизаторів.

Технологія сублимирования полягає у видаленні вологи із замороженої сировини під вакуумом. Причому, технологія дозволяє в повній мірі зберегти поживну та біологічну цінність ягід, так і їх структуру, колір і зовнішній вигляд.

Використовується в приготуванні макаронс, як смакової добавки в ганаш, тісто, крем для начинки тортів, еклерів та інших кондитерських виробів. Порошки фруктів застосовуються як посипання і декор для десертів. Фрукти шматочками використовують для виготовлення шоколадних плиток, а також начинки цукерок.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробник Україна
Тип продукції Сублімовані
Вага 50 г
Культура Апельсини
Користувацькі характеристики
Виробник Vestra Ingridients
  • Ціна: 120 грн.