Кошик
1156 відгуків
Самовивіз: Пн.-Чт.10-19! Пт.10-17! Сб.10-14! Нд. - вихідний!
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Бархатистий гарбузовий курд

Бархатистий гарбузовий курд
Аромат цього курда нагадає вам, що настав саме затишне і красиве пору року — осінь.

27.02.21

Цей курд може стати начинкою для тортів, еклерів, капкейків, тортів і моментально принесе сезонність у вашу випічку. На відміну від лимонного курда, цей курд потрібно обов'язково протерти через сито, краще два рази, оскільки гарбуз досить волокниста.

Інгредієнти:

  • 170 гр гарбузового пюре;
  • 200 гр цукру;
  • 2 яйця;
  • 2 жовтка;
  • 60 гр вершкового масла;
  • кориця, цедра або інші улюблені спеції за смаком.

Як приготувати гарбузовий курд:

Крок 1. Гарбуз порізати на шматочки і за допомогою блендера подрібнити в пюре. Протерти пюре через сито.

Крок 2. Змішати в сотейнику всі інгредієнти, крім вершкового масла. Ручним віночком ретельно розміщувати суміш до однорідності.

Крок 3. Поставити суміш на середній вогонь, безперервно заважати, поки суміш не почне густіти.

Крок 4. Зменшити вогонь до мінімуму, продовжити заважати, поки курд гарненько не загусне.

Крок 5. Зняти сотейник з вогню, трохи остудити. Ввести вершкове масло і гарненько вимісити до повного його розчинення.

Крок 6. Перекласти суміш у контейнер, прибрати в холодильник на кілька годин.

Курд готовий!

Інші статті