Кошик
1208 відгуків
Прийом замовлень для відправки день у день до 15.00!(будні)
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Пряникове глазур

Пряникове глазур
Прикраса айсингом – оригінальний, вишуканий і досить нескладний спосіб зробити будь-який кондитерський виріб ще смачніше і апетитніше на вигляд.

27.02.21

Для роботи вам потрібні:
▪ глазур для розпису пряників;
▪ харчовий барвник (за бажанням);
▪ кондитерський мішок; 
▪ насадка.

Суміш айсинга можна приготувати самостійно або купити.
Рецептів приготування цієї суміші декілька, проте найбільш улюбленим серед кондитерів вважається наступний варіант:

▫250 г цукрової пудри;
▫половина чайної ложки соку лимона;
▫білок одного яйця.

Порядок приготування:

▫Спочатку необхідно просіяти пудру і злегка збити білок виделкою. Важливо ретельно відокремлювати його від жовтка;
▫Безперервно помішуйте білок і почніть тонкою цівкою засипати в нього пудру. Повинна вийти суміш стійка;
▫Сік лимона вводиться на завершальному етапі, в іншому випадку, виріб вийде занадто тендітним;
▫Готову глазур, дуже важливо правильно її збивати, щоб вийшла густа, але при цьому повітряна маса без бульбашок.
▫Курячий білок можна замінити альбуміном – сухий порошок. У цьому випадку збивати кондитерський айсинг доведеться на кілька хвилин довше.

Як тільки ви приготували малювальну масу, можна внести в неї харчовий барвник для додання кольору. Якщо фарба гелева або на водній основі, королевська глазур може почати розтікатися. Щоб цього не сталося, додайте в нього трохи цукрової пудри. Приготуйтеся до того, що в перший раз можна потерпіти невдачу.

Якщо ви дуже хочете здивувати гостей, тому не бажаєте експериментувати, радимо купити айсинг в спеціалізованому інтернет магазині для кондитерів, тоді у вас все обов'язково вийде!
Інші статті