Кошик
1208 відгуків
Прийом замовлень для відправки день у день до 15.00!(будні)
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Рецепт: Пісочне печиво з джемом

Рецепт: Пісочне печиво з джемом
Вашій увазі відмінний рецепт печива на кожен день від Джеймі Олівера.

27.02.21

Інгредієнти:
1.Вершкове масло 250 грам
2.Цукрова пудра 140 грам
3.Ванілін 1 ч. ложка
4.Яйце 1 штука (жовток)
5.Борошно 370 грам
6.Цукор 30 грам
7.Джем 100 грам

-За допомогою міксера, збиваємо вершкове масло кімнатної температури з цукровою пудрою до пишного кремового стану.

-Потім додаємо ванілін і жовток, трохи збиваємо міксером на середній швидкості.

-Просіваємо борошно і додаємо її. Вимішуємо тісто.

-З тіста формуємо кулю, загортаємо його в плівку і прибираємо на 1 годину в холодильник.

-Тісто розгортаємо в пласт 3 мм на столі, присипаному борошном.

-За допомогою формочок вирізаємо печиво ножний форми, досить великого рамер.

-Випікаємо печиво на деку, застеленому пергаментним папером, в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10 хвилин.

-У нас виходить один деко цілого печива, а другий ― з вирізаними кружечками по центру.

-Даємо печінкою повністю охолонути, потім змащуємо цілі половинки улюбленим джемом або варенням, і накриваємо з іншими отворами. Все готово.

 

 

Інші статті
  • 06.07.21 БОБИ ТОНКА – ВИШУКАНИЙ ІНГРЕДІЄНТ ДЛЯ ВАШИХ ШЕДЕВРІВ
    БОБИ ТОНКА – ВИШУКАНИЙ ІНГРЕДІЄНТ ДЛЯ ВАШИХ ШЕДЕВРІВ

    Боби Тонка (боби тонка) — це назва цікавого рослини з тропічних джунглів, чиї плоди (боби) використовуються як прянощі. У російській кухні боби тонка не користуються великою популярністю і відносно рідко використовуються в приготуванні різних страв, в основному в десертах і шоколадні ласощі. Можливо, основною причиною обмеженою популярності бобів тонка є те, що при великих дозах вживання він може бути токсичним.

    Повна версія статті
  • 27.02.21 Рецепт: Крем Шантильї
    Рецепт: Крем Шантильї

    Крем шантильї, по-французьки crème Chantilly, – це підсолоджені збиті вершки, приправлені ваніллю або коньяком. Існує базовий рецепт і кілька варіантів.

    Повна версія статті