Кошик
1208 відгуків
Прийом замовлень для відправки день у день до 15.00!(будні)
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Полунична граніту

Полунична граніту
У таку спеку, безумовно, хочеться чогось прохолодного та освіжаючого. Плюс і фрукти з ягодами свіжі є на кожному кроці. Тому є відмінний привід приготувати граніту.

27.02.21

Граніту— сицилійський десерт, який представляє собою колотий фруктовий лід з цукром. Можливі інгредієнти: лимонний або апельсиновий сік, фісташки, мигдаль, кава, м'ята, жасмин, а також сезонні ягоди.

У таку спеку, безумовно, хочеться чогось прохолодного та освіжаючого. Плюс і фрукти з ягодами свіжі є на кожному кроці. Тому є відмінний привід приготувати граніту.

В даному випадку ви можете використовувати абсолютно будь-які пюрируемые інгредієнти. Тобто фрукти і ягоди, які мають щільну структуру — малина, манго. Саме тому у граніти більш щільна структура, ніж у щербетів і фруктового льоду.



Все, що потрібно — це з'єднати інгредієнти в блендері в однорідне пюре. Лимонний сік тут відтіняє полуницю, якщо будете використовувати іншу ягоду — лимон прибирайте. Кавун я додав за його характерний приємний запах. Ягоду можна брати заморожену, але свіжа смачніше.

Готове пюре переливаете в морозостойкую ємність і ставите в морозилку. Кожні 40-70 хвилин потрібно виймати ємність і виделкою гарненько все перемішати. Спершу застигати будуть тільки краю, потім і центр. У підсумку вийде густа холодна маса. Її і залишаєте в морозилці.

Виймати з морозилки за 10-15 хвилин до подачі і виделкою ж накладати крижану масу. Виходить дуже смачно і прохолодно. Калорій набагато менше, ніж в морозиві, а задоволення навіть більше. Сміливо експериментуйте з ананасами і будь-якими улюбленими фруктами.

Інші статті