Кошик
1208 відгуків
Прийом замовлень для відправки день у день до 15.00!(будні)
+380981292661
+380981292661
+380981292661
Интернет-магазин
+380930137406
Интернет-магазин
+380964610935
Магазин г. Днепр
Лавка кондитера "Липучка"

Як правильно працювати з плунжерами для мастики

Як правильно працювати з плунжерами для мастики

27.02.21

Плунжери для мастики допомагають створювати неймовірно оригінальні, красиві прикраси та деталі для різних десертів: печива, тортів, капкеек, тістечок, маффін, кексів.

Бывают как самые простые плунжеры, не имеющие узоров, так и с резцами, которые оставляют реалистические оттиски на листьях и цветах. Выбор их огромен – и по размерам, и по формам. Так что каждый найдет именно то, что ему необходимо. Особенно плунжеры для мастики станут незаменимыми помощниками, если вы только начинаете свои первые шаги в кондитерском искусстве. Ведь с их помощью выходит потрясающе красивое декорирование любых десертов. К тому же пользоваться ими очень легко. Они подходят для работы с обычной или с цветочной мастикой.

-Сначала очень хорошо разминаем мастику.

-Краще використовувати квіткову мастику, так як з неї прикраси виглядають настільки реалістично, що практично не відрізняються від натуральних.

-Потім за допомогою качалки розкачуємо дуже тонко (квіткову мастику можна розкачати практично до паперового листочка).

-Посипаємо робочу поверхню крохмалем або змащуємо жиром.

-Викладаємо на неї розкачану мастику і вирізаємо деталі плунжером.

-Поки мастика розташований у плунжере, проводимо по краях деталі пальцями і позбавляємося від надлишку мастики.

-Якщо плунжер без відбитка, то кладемо різець з деталлю на поверхню, натискаючи пружину – малюнок просто віддрукується на виробі.

-Піднімаємо плунжер, знову натискаємо на пружину – виріб готовий.

-Іноді мастика прилипає до плунжеру – значить ви недостатньо змастили робочу поверхню жиром або використали для посипання мало крохмалю.

-Щоб вироби виглядали максимально реалістично треба користуватися м'якою губкою.

-Готові вироби викладаємо у формочки для висихання.

-Прикрашаємо на свій смак кондитерський виріб.

Інші статті